Voices!

We bestaan nog! Na een lange stilte, en vooral veel oefenen, uitproberen, en zoeken naar een nieuw geluid, hebben we weer een optreden in Amsterdam. We spelen in wat tegenwoordig onze oefen-huiskamer is, Voices on Stage. Ons optreden gaat de opwarmer zijn van een open jam sessie, dus een avond vol muziek.

We spelen van 21:00 tot 22:00 uur, en dan dragen we het stokje over aan wie er dan het meest zin heeft om zelf te spelen.

Check onze site voor meer info.


26 Feb 2019

Zomerbol

Weer of geen weer, altijd Soundabout weer. En dat wordt nog versterkt door onze nieuwe clip, van het nummer Zomerbol, van onze recente Stoorzender EP. Denk aan gezelligheid, barbeques, vrienden, familie, kruiwagen vol drank, zingen en dansen, en natuurlijk watermeloenen en kampvuurtjes!

Dus als je lekker in het zonnetje gaat chillen met vrienden en famile, of als je in je eentje verdrietig bent omdat het buiten koud en guur is, je kunt altijd een zomerse soundtrack gebruiken. Eeeeyoooo!! Of zoals Sybren zegt: vol van de zomer, yeeeeaaaaaah!!


08 Aug 2017

Release Stoorzender EP!

Stoorzender EP

Het heeft even geduurd, maar het is een feit, onze nieuwe EP Stoorzender komt er aan! Vanaf half februari is de nieuwe EP te luisteren op alle gebruikelijke digitale kanalen (Spotify, iTunes, Deezer, etc).

Natuurlijk is er ook een fysiek exemplaar op CD te krijgen, en komen we ook naar je toe om hem te laten horen, en natuurlijik je te laten dansen op de vette nieuwe nummers. Dus kom gezellig langs in Amsterdam (13 februari), Den Haag (16 februari), Alkmaar (10 maart), Hoofddorp (11 maart) en Groningen (3 juni).

En alsof dat nog niet genoeg is komen we ook op de radio, te gast bij Alternative FM, en te kletsen over de release tour, het opname proces, en alle andere dingen die Jaap Koper van ons wil weten. Het was de vorige keren ook erg gezellig, dus wij hebben er al weer zin in!

Naast de EP en de bijbehorende tour hebben we nu eindelijk ook coole T-shirts van The Soundabout. Mooi groen, van S tot XL, V-hals, en dus eigenlijk precies zoals je m zou willen hebben! Je kunt een Stoorzender EP-release EP-release-pack krijg je de cd én het T-shirt thuis gestuurd voor maar 15 euro, wat een koopje! Los kopen van het shirt (10 euro) of de EP (8 euro) kan natuurlijk ook, alles met een mailtje naar Peter. En anders zijn ze natuurlijk ook te verkrijgen bij de shows :-)

Hou onze Facebook in de gaten om te zien hoe het shirt er uitziet, en wat we verder allemaal uitspoken de komende tijd!


29 Jan 2017

Wat kan daar nou mis mee gaan...

Thumbnail

Om te vieren dat de nieuwe EP binnenkort uitkomt, zijn we gezellig een middagje wat gaan drinken in het centrum van Amsterdam... met camera's op onze hoofden. Hoe zou dat mis kunnen gaan? En omdat we met een dubbele tong misschien niet zo goed verstaanbaar zijn hebben we er ondertiteling bijgevoegd :-)

Bekijk hier het resultaat


Now also in English!

To celebrate the soon-to-be-release of their new EP, the guys from The Soundabout went for a drink in the center of Amsterdam, with head-mounted GoPros... What could possibly go wrong? And for all our non-Dutch-speaking friends, we have translated the whole song and added subtitles :-)

Come and see us paint the town


23 Okt 2016

nieuwe EP & clip, en oude blazers

Dat was een lange radiostilte, he? Opnames, mixen, zomervakantie, allemaal dingen die een hoop nieuwe energie geven voor wat er aan staat te komen. De stilte heeft namelijk effect gehad: de nieuwe EP is afgemixt! We zijn bezig de laatste loodjes af te ronden, en we verwachten deze uit te brengen als het zonnige weer op is. Daarnaast zijn we bezig geweest met twee bijbehorende video’s. De eerste clip, Dubbele Tong, komt halverwege september uit. Hou je favoriete digitale kanaal (Facebook, Twitter, onze site) in de gaten voor de exacte datum.

Naast al het leuke nieuws hebben we ook afscheid genomen van onze blazers, Bart & Mathijs. Ook via deze weg, dank voor de vele jaren van gezelligheid & muzikaliteit, flauwe grappen en diepere zinnigheid. Gelukkig hebben we de opnames nog, voor iedereen die Nooit Genoeg al heeft en iedereen die de nieuwe EP komt luisteren.

Benieuwd hoe we klinken zonder blazers? Sowieso met meer zang, en sinds kort ook met toetsen. De eerste mogelijkheid is donderdag 1 September in Q Factory (Amsterdam), wanneer we meedoen met de Amsterdamse Popprijs. Dus kom luisteren, dansen en schreeuwen, want wij willen best graag naar de halve finales in Paradiso en de finale in de Melkweg. Of voor iedereen die dichterbij Groningen woont, de week erna zijn wij het voorprogramma van ska-legendes The Hotknives! En meer optredens in de pijplijn…

Al met al, er staat een hoop leuks te gebeuren. Want zelfs als het herfst wordt, wij hebben een Zomerbol. Yeeee-ooo!


18 Aug 2016

Benefietconcert Melody Line in Paradiso

Melody Line, wat het afgelopen decennium onze vaste oefenstudio in Amsterdam was, is een paar weken geleden afgebrand. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, maar mensen zijn hun baan, leven, of instrumenten kwijtgeraakt.

Aanstaande maandag (29 juni) is er een benefietconcert voor de Melody Line in Paradiso. Natuurlijk spelen wij daar ook! Het begint om 19:00 uur, en we zijn de tweede act, dus zorg dat je op tijd binnen bent. Kaartjes zijn te koop bij TicketMaster; meer informatie vindt je op onze site.

Tot maandag!


24 Jun 2015

Benefietconcert in Amsterdam

Timboektoe Bigband en Los Lamalos organiseren samen met nog vijf andere bands een zomerfeest en bij Hotel Buiten aan de Sloterplas in Amsterdam. Met dit festival willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor de vluchtelingen in Amsterdam. Alle artiesten treden belangeloos op. Komt allen!! De entree is gratis.

Het festival begint om 14:00 uur en duurt tot acht uur ’s avonds. Natuurlijk wordt het dan prachtig festivalweer, dus kom lekker chillen, dansen of op andere manier genieten van de muziek!

Het programma en een kaartje waar op je kan vinden waar Hotel Buiten nou eigenlijk is vind je hier op onze site.


26 Mei 2015

Nieuwe website

De afgelopen weken heeft Sybren hard gewerkt om een nieuwe site te bouwen. Het werkt nu van de kleinste mobiel tot de grootste UHD-monitor, en er zitten meer foto's en video's in dan voorheen.

Screenshot

Kom naar https://soundabout.nl/ en laat ons weten wat je er van vindt!


30 Nov 2014

Grote Prijs & Magneetfestival

Grote Prijs van Nederland, we komen er aan. En ook willen wij weer op het Magneetfestival staan. Je kunt ons steunen als je wil dat we dit bereiken, klik dan op de links om door te gaan en ons te liken. Een simpeler stap naar overname is er nooit geweest, alvast bedankt allemaal, bereid je voor op ska-feest!

Magneetfestival: Gewoon een duim naar ons opsteken, en met veel duimen komt het goed.

Grote Prijs van Nederland: Je wordt hiervoor gevraagd hun pagina ook te liken, maar dit is alleen om te zorgen dat iedereen maar op 1 band kan stemmen. Doe het snel, voor vrijdag 19 juli!


09 Jul 2014