nieuwe EP & clip, en oude blazers

Dat was een lange radiostilte, he? Opnames, mixen, zomervakantie, allemaal dingen die een hoop nieuwe energie geven voor wat er aan staat te komen. De stilte heeft namelijk effect gehad: de nieuwe EP is afgemixt! We zijn bezig de laatste loodjes af te ronden, en we verwachten deze uit te brengen als het zonnige weer op is. Daarnaast zijn we bezig geweest met twee bijbehorende video’s. De eerste clip, Dubbele Tong, komt halverwege september uit. Hou je favoriete digitale kanaal (Facebook, Twitter, onze site) in de gaten voor de exacte datum.

Naast al het leuke nieuws hebben we ook afscheid genomen van onze blazers, Bart & Mathijs. Ook via deze weg, dank voor de vele jaren van gezelligheid & muzikaliteit, flauwe grappen en diepere zinnigheid. Gelukkig hebben we de opnames nog, voor iedereen die Nooit Genoeg al heeft en iedereen die de nieuwe EP komt luisteren.

Benieuwd hoe we klinken zonder blazers? Sowieso met meer zang, en sinds kort ook met toetsen. De eerste mogelijkheid is donderdag 1 September in Q Factory (Amsterdam), wanneer we meedoen met de Amsterdamse Popprijs. Dus kom luisteren, dansen en schreeuwen, want wij willen best graag naar de halve finales in Paradiso en de finale in de Melkweg. Of voor iedereen die dichterbij Groningen woont, de week erna zijn wij het voorprogramma van ska-legendes The Hotknives! En meer optredens in de pijplijn…

Al met al, er staat een hoop leuks te gebeuren. Want zelfs als het herfst wordt, wij hebben een Zomerbol. Yeeee-ooo!


18 Aug 2016