Release Stoorzender EP!

Stoorzender EP

Het heeft even geduurd, maar het is een feit, onze nieuwe EP Stoorzender komt er aan! Vanaf half februari is de nieuwe EP te luisteren op alle gebruikelijke digitale kanalen (Spotify, iTunes, Deezer, etc).

Natuurlijk is er ook een fysiek exemplaar op CD te krijgen, en komen we ook naar je toe om hem te laten horen, en natuurlijik je te laten dansen op de vette nieuwe nummers. Dus kom gezellig langs in Amsterdam (13 februari), Den Haag (16 februari), Alkmaar (10 maart), Hoofddorp (11 maart) en Groningen (3 juni).

En alsof dat nog niet genoeg is komen we ook op de radio, te gast bij Alternative FM, en te kletsen over de release tour, het opname proces, en alle andere dingen die Jaap Koper van ons wil weten. Het was de vorige keren ook erg gezellig, dus wij hebben er al weer zin in!

Naast de EP en de bijbehorende tour hebben we nu eindelijk ook coole T-shirts van The Soundabout. Mooi groen, van S tot XL, V-hals, en dus eigenlijk precies zoals je m zou willen hebben! Je kunt een Stoorzender EP-release EP-release-pack krijg je de cd én het T-shirt thuis gestuurd voor maar 15 euro, wat een koopje! Los kopen van het shirt (10 euro) of de EP (8 euro) kan natuurlijk ook, alles met een mailtje naar Peter. En anders zijn ze natuurlijk ook te verkrijgen bij de shows :-)

Hou onze Facebook in de gaten om te zien hoe het shirt er uitziet, en wat we verder allemaal uitspoken de komende tijd!


29 Jan 2017