Melody Line Benefiet Concert

Datum: 29 juni 2015
Titel: Melody Line Benefiet Concert
Locatie: Paradiso
Weteringschans 6-8 1017 SG Amsterdam
020 - 626 45 21

We spelen: 19:00
Meer info: http://paradiso.nl/web/Agenda-Item/Melody-Line-Benefiet.htm

Op zaterdag 30 mei woedde er een grote brand in muziekcentrum Melody Line aan de Willem Fenengastraat in Amsterdam. Het pand is door de brand totaal verwoest. Het bedrijf, de huurders, de werknemers en vele muzikanten en bands zijn hierdoor zwaar getroffen. Paradiso bood direct aan om een benefietavond te faciliteren. Voor en door Melody Line. Iedereen werkt belangeloos mee - van band tot barkeeper - en de opbrengst van de avond gaat naar de gedupeerden van de brand. Melody Line is erin geslaagd om een prachtige muzikale avond samen te stellen. De deuren gaan om zeven uur open en de eerste band speelt om half acht. De entree bedraagt een tientje. Kom en steun de gedupeerden van de brand in Melody Line.

We spelen als tweede act, dus zorg dat je op tijd binnen bent! Tickets kan je kopen bij TicketMaster voor €10 + €1,35 servicekosten. Lidmaatschap is niet nodig.

Met optredens van o.a. De Dijk, Moke, Wild Romance, Maggie & The JAR, Rob Klerkx & The Secret, Balkan Rock Legends, PAULUSMA, Farah Day, Joggo & Jah Livity, BRUUT, Next Of Kin, Sarah-Jane Musiq, BlackRockStar, Two Shakes of a Lamb's Tail, en natuurlijk de Soundabout!

Volgende optreden:
» 2015-12-17 @ Koninklijk Instituut voor Taal-, Land- en Volkenkunde
Vorige optreden:
« 2015-06-06 @ Huwelijksfeest

Op de kaart

Open op een grotere kaart