Peter - Zang

Als je iemand ziet stuiteren op het podium kijk je waarschijnlijk naar Peter. Hij is de motor van de band, of in elk geval degene met de hoogste BPM (bounces per minute). In tegenstelling tot wat velen denken kan hij wel stilzitten, maar alleen met een goed boek of een goede whisky (liefst beide). Hij schrijft de teksten en een deel van de muziek.

Tonnie - Basgitaar & zang

Bier, bas, bollocks, boobies en blote voeten... Moet er nog meer gezegd worden? Put your hands on the boobies like you just don’t care! z0mg.z

Rutger - Gitaar, synth & zang

Hoewel hij op de achtergrond probeert te blijven, zullen zijn groupies hem altijd vinden! Hij zorgt voor de groove, en overleeft niet zonder melk.

Sybren - Drums

Beuken, meppen en pompen. Audio mixer, Video editor, Website-bouwer en Kittens, Master of the NomNomNom.

Oud-leden

Bart - Trombone

Hoofdsponsor van koekjes, historisch besef en loeiende glissando's. Hij staptte af en toe de band uit om wilde avonturen in het buitenland te ervaren, maar is terug en vastberaden je te laten springen!

Mathijs - Trompet

Matthijs heet dan wel geen Brugman van zijn achternaam, maar lullen kan die zeker. Met zijn messcherpe psycho-, socio- dan wel antropologische analyses legt'ie z'n vinger op elke zere plek met een flinke knipoog. Gelukkig voor de Soundabout legt'ie z'n vingers ook graag op de trompet voor een vrolijke PHWEAHP! En dankzij zijn 2 meter 11 stijgt de Soundabout al snel naar grote hoogtes!